Fotós megoldások

Mosaic Wall
Számos kép egyetlen nagy kompozícióvá áll össze, nyer új értelmet és alakot. Ebben az igazi közösségi aktivitásban mindenki elhelyezheti a saját fotóját egy előre sorszámozott falon, ahol egyfajta izgalmas mozaikként születik meg a közös kép. A Mosaic Wall kiválóan brandingelhető, rendezvény arculatához igazítható. Nagylétszámú eseményekre ajánljuk elsősorban.
Készíts selfiet magadról, ahonnan csak szeretnél! Legyen tengerpart vagy havas hegycsúcs, a hátteret mi álljuk!

Egyedi installáció vagy zöld háttér előtt zajlik a fotózás, az automata egyetlen gomb megnyomásával készít selfiet a vendégekről. A felhasználó a monitoron láthatja magát és a hátteret vagy a kiválasztott virtuális környezetet. A képanyag tematikája rendezvényhez, cégarculathoz teljes mértékben igazítható. A szolgáltatás kombinálható helyszíni fényképnyomtatással, Social Media aktivitással és elektronikus képküldéssel is.
Selfie box
Selfie gif
Selfiematánk képes animált gif-et is készíteni több, egymásután készült fénykép összevonásával. A felhasználó a monitoron láthatja magát és a hátteret vagy a kiválasztott virtuális környezetet. Az elkészült animációt elektronikusan továbbítjuk vendégeinknek, vagy akár kollázsként is ki tudjuk nyomtatni a helyszínen. A képanyag tematikája rendezvényhez, cégarculathoz teljes mértékben igazítható.
Állj az egészalakos tükrünk elé és készíts szenzációs selfie-ket magadról és barátaidról! Válassz a szuper effektek közül, dekorálj matricákkal, saját rajzokkal vagy szöveggel, mindezt a tükör felületén! Az elkészült képeket egyből nyomtathatjátok és haza is vihetitek! A készülék külseje igény szerint brandingelhető, az adott esemény arculatához illeszthető.
Selfie Mirror
Selfie wifi
Örökíts meg fantasztikus pillanatokat és nyomtasd ki saját rendezvényfotóidat különleges selfie-wifi állomásunk segítségével! A vendégek a rendezvény területén saját eszközről (pl.: telefon, ipad, fényképezőgép) kinyomtathatják az általuk készített selfie-ket és képeket a rendezvény arculatának megfelelően brandingelt fotó nyomtató állomásnál.
Az úgy nevezett bullet-time effektusnak köszönhetően a nézőben az az illúzió támad, mintha a kamera a kimerevített eseményeket járná körül. Így kapunk egy megfagyasztott pillanatot, ami mozgóképpé áll össze. A technikai háttere, hogy egy körívre szerelünk azonos távolságban fényképezőgépeket, amik egyszerre exponálnak. Ebből adódik a negyed, félköríves, egyenletes mozgás.
Timefreeze (3D fotózás)
Greenbox stúdió
Bármilyen szituációban készülhet rólunk fotó, akár a Marson űrruhában, de tündökölhetünk az Oscar gálán is, vagy bármelyik kedvenc magazinunk címlapjáról kacsinthatunk vissza. A greenbox technológia segítségével a vendégekről semleges zöld háttér előtt készítünk képet, amelyet helyben, 1-2 perc alatt előre megalkotott digitális képi világba helyezünk. Megidézhetjük a legjobb fesztiválok hangulatát, a legmenőbb mozifilmek kalandosságát, ugyanígy akárki lehet egy koncert sztárja, vagy éppen szuperhős.
Legyen céges vagy privát esemény, esküvő vagy szülinapi party, mi segítünk egyedi fotó-koncepciótok kialakításában, a háttérfalatok vagy installációtok megtervezésében és megalkotásában. A fotózáshoz a megfelelő eszközt és errőforrást – selfie box vagy fotós – is szívesen biztosítjuk.
Fotózás egyedi háttérrel

Egyedi programot szeretnél?

Keress minket bátran az elképzeléseiddel, ha javaslatra, egyedi programra lenne szükséged! Szívesen ötletelünk, visszük a bulit!

Kapcsolat

Címünk:

  • 1075 Budapest
  • Madách Imre út 13-14
  • Madách Trade Center B 1. em.

Elérhetőségeink:

  • +36 30 484 07 32
  • hello@elmeny.hu