VIRTUAL REALITY (VR)

A virtuális valóság egy mesterségesen létrehozott, érzékszerveinkkel felfogható, de csak szoftveresen megalkotott környezet.

Például ilyen:

A legnépszerűbb játékok listáját és leírását megtekinthetitek itt:
The LAB

Típus: single player / action - adventure

Ha még nem próbáltad a virtuális valóságot, akkor a The Lab adhatja meg neked az első felejthetetlen VR élményt. A labor mindeki számára tartogat izgalmas élményeket, legyen szó egy kolorádói hegyi túráról, egy mesebeli várostromról, vagy akár az univerzum és a bolygók tanulmányozásáról, mindez persze humorral fűszerezve. A The Lab néhány perc alatt is lenyűgöz, de akár órákat is eltölthetsz benne, ha minden rejtett részletet szeretnél felfedezni.

Típus : single player / action

A Superhot nem egy hétköznapi FPS, sokkal inkább ügyességi-logikai játék, amiben folyamatosan számolgatnunk kell, hogyan tudjuk úgy leküzdeni ellenfeleinket, hogy elkerüljük a lövedékeket. Segít, hogy az idő csak akkor telik, amikor mozgunk, és olyan gyorsan, amilyen sebességgel arrébb lépünk. Szuper feszültséglevezető!
Superhot VR
Space Engine

Típus: single player / adventure

Valós csillagászati adatok felhasználásával készült játékban a Tejútrendszer összes bolygóját meglátogathatjuk 3D-ben. A minőségi audiovizuális hatások segítségével a beleélés elsőosztályú: a víz tükröződik, a planéták körüli törmelékgyűrű is megfigyelhető, az aláfestő zenék remek hangulatot teremtenek, rengeteg izgalmas percet szerezve ezzel az érdeklődőknek.

Típus: single player / adventure

A Subnautica egy tenger alatt játszódó sci-fi kalandjáték, amiben a játékosok az óceán ismeretlen mélységeit látogathatják meg, akció-kaland játékelemekkel megfűszerezve, amelyet gondolkodás nélkül ajánlható bárkinek. Nem érdemes kihagyni!
Subnautica
Beat Saber

Típus: single player / skills

A Beat Saber egyedi, gyors tempójú VR élmény, amely lélegzetelállító neonvilágot kombinál a célra készített elektronikus zenével és finomhangolt akcióelemekkel. Mindkét kezedben egy-egy „fénykarddal” (PlayStation Move vezérlővel) kell suhintanod a feléd röppenő ritmusokra. A rajtuk jelölt irányt és színt figyelembe véve gyűjtsd a pontokat, és tartsd mozgásban a zenét! Ahogy a tempó gyorsul, egész testeddel mozdulnod kell. A könnyen elsajátítható és szórakoztatóan tanulható Beat Saber fantasztikus ritmusalapú élmény.

Típus: multiplayer / skils

A Keep Talking and Nobody Explodes több játékossal igazi kooperatív élményt ad. Az alapfelállás egyszerű: az egyik játékos kezében ott egy bombával megrakott táska, amit csak akkor lehet hatástalanítani, ha a táskára szerelt feladványokat megoldja. Mindezt úgy, hogy a másik játékos, nem láthatja a képernyőt, a társa elmondása alapján kell, hogy megtalálja a megoldást. A feladatot nehezíti, hogy mindez időre megy, így a bomba hatástalanítása izgalmas közös élményt kínál.
Keep Talking and Nobody Explodes
Tilt Brush

Típus: single player / art

Alkoss, mint a legnagyobbak, a legmodernebb technikával! Engedd szabadjára a képzeleted alkoss 3D ecsettel a virtuális valóságban. A végeredménynek csak a képzelet szab határt.

AUGMENTED REALITY (AR)

A kiterjesztett valóság a valós környezetünk érzékszerveinkkel felfogható dimenziójának kiterjesztése, interakcióba léphetünk az abban megalkotott tárgyakkal.

Például így:

Az AR és VR világában lehetőség van számos interaktív játék létrehozására,
mi HTC Vive eszközzel dolgozunk és adjuk át az élményt.

Kapcsolat

Címünk:

  • 1075 Budapest
  • Madách Imre út 13-14
  • Madách Trade Center B 1. em.

Elérhetőségeink:

  • +36 30 484 07 32
  • hello@elmeny.hu